Over T.V. Groetincke

Welkom op de website van TV Groetincke, de gezelligste tennisvereniging van Noord Holland !

Welkom ook in het plaatsje Groet, waar wij deel uitmaken van de gemeente Bergen, bestaande uit de dorpen Bergen, Egmond en Schoorl. Groet heeft ongeveer 600 woningen, mede sterk uitgebreid door de destijds gebouwde wijk in de polder, waar ook ons perfect gelegen tennispark is gesitueerd.

Wist u trouwens dat De Heerlijkheid Groet tot en met het jaar 1833 een zelfstandige gemeente was? Bij het naspeuren van deze gegevens ben ik daar ook bij toeval op gestuit, leuk om te weten!   Kijk ik kwam op internet zelfs een eigen wapen tegen :

de heerlijkheid groet

Voor velen is de bekendheid met ons dorp altijd een goede reden om weer terug te komen, sterker: veel mensen zijn hiernaartoe verhuisd, nadat ze eerst in de omgeving hebben gekampeerd, huisje gehuurd hebben of anderszins een dagje ‘uit’ zijn geweest.

Ook onze 5 tennisbanen maken onderdeel uit van het sociale leven, zo sterk zelfs dat wij inmiddels niet meer buiten dit gezellige spelletje kunnen!  Wij ontvangen u dan ook graag met ons gehele team, ja alle leden dragen een steentje bij door o.a. alle kantinediensten zelf te doen!

Wilt u op onze vereniging nu eens de sfeer komen proeven, kom dan gerust eens langs en vraag naar de mogelijkheden om mee te doen, of lid te worden.

Veel tennisplezier!

Loet Bol

Neem contact met ons op als je interesse hebt.