Steun TV Groetincke bij spaaractie van Jumbo!

5 februari 2018

Vanaf woensdag 7 februari t/m dinsdag 27 maart 2018 doet onze club weer mee met de Jumbo spaaractie ‘Sparen voor je Sportvereniging’.

Voor deze actie stelt het Jumbo filiaal onder de deelnemende sportverenigingen in de regio een te verdelen budget beschikbaar.

Hoe werkt de actie?
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een ‘Sparen voor je Sportvereniging’ Sportpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kan de klant heel eenvoudig de punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Hoe meer punten een sportvereniging verzamelt, hoe meer de vereniging kan besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal. Aan het einde van de actie verdeelt Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Iedere sportvereniging krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde sport- en speeltoestellen leveranciers.

Kortom: speciaal aanbevolen bij het boodschappen doen!