Janneke Vis, nieuwe tennistrainer!

9 maart 2019

Wij kunnen met ingang van het nieuwe tennisseizoen rekenen op de trainingen en ondersteuning van Janneke Vis!

De manier van training geven en omgang met de leden heeft voor ons de doorslag gegeven om te gaan samenwerken. Ook is Janneke bekend als serieus ambassadeur van de tennissport en een gezellig en betrokken clubtrainer.
Wij zijn dan ook bijzonder blij dat Janneke zich ook aan onze vereniging wil binden. Zij heeft aangegeven zelf de trainingen te gaan verzorgen voor onze club op Groetincke.

Voor wie haar nog niet kent, Janneke heeft sinds jaren al haar eigen tennisschool, advantagetennis en voorziet in vele tennisactiviteiten.
Wij wensen jullie als leden heel veel plezier en resultaat met de trainingen van Janneke.

De bestaande inschrijvingen zijn al bekend bij Janneke Vis, als je al ingeschreven hebt dan hoeft dat niet nogmaals!
Er is nog ruimte om je in te schrijven voor training, doe dat wel snel gezien de korte tijd tot de start van het seizoen!

Zie pagina inschrijfformulier tennislessen

Janneke heeft gevraagd er bij te vermelden, als er iets geschoven of verplaatst moet worden, bel of mail haar dan gerust even.

Uiteraard willen wij ook vanaf deze plaats (na netjes overlegd hebben uiteraard) heel graag onze dank uitspreken naar Ruud Baars en zijn trainers. Wij hebben de afgelopen 6 jaar heel plezierig samengewerkt en mooie resultaten bereikt. Vanzelfsprekend hebben wij op een goede, nette wijze afscheid genomen van zijn tennisschool. Ruud heeft te kennen gegeven ook zelf nog afscheid van de leden te komen nemen, op een later tijdstip.

Wij menen als bestuur van TV Groetincke hiermee een goede stap te zetten voor onze vereniging.
Uiteraard wensen wij jullie allen een heel plezierig seizoen.