In memoriam: Laurens Hoogland

9 december 2014

Heel recent nieuws, nieuws dat je nooit wilt ontvangen, 5 december 2014, bereikte mij het bericht dat onze oud–voorzitter Laurens Hoogland de dag ervoor is overleden. Een onvoorstelbare situatie, een man die wij allen zo goed kennen is er niet meer.

Laurens hebben wij leren kennen als een enorm gedreven mens, met hart voor het verenigingsleven en uitvoering daarin. Hij heeft daar dan ook in mijn ogen zijn sporen verdiend, onder andere door zijn inzet tijdens de renovatie van onze tennisbanen.

Ook was hij altijd bereid onze vereniging te sponsoren, uiteraard met de meest heerlijke vis, net binnengebracht bij zijn bedrijf in Harlingen!

 

Daarnaast was hij natuurlijk ook altijd aanwezig tijdens onze open toernooien en club – kampioenschappen. Ook tijdens de druk bezochte toss avonden heb ik hem vaak gesproken en zien tennissen.

Laurens woonde toen in Groet, toen wij hier kwamen wonen in 2002. Mede dank zij Laurens en het toenmalige bestuur konden wij direct aansluiten binnen onze gezellige tennisvereniging!

 

Laurens Hoogland, een man met persoonlijkheid, een oud-voorzitter die wij niet snel vergeten.

Wij wensen zijn vrouw Esther en zijn dochters Sophie & Emma sterkte en kracht in deze moeilijke tijd

 

Voor altijd in gedachten verbonden aan onze vereniging, Laurens.

 

 

Rob Heiligers

Voorzitter