Inzameling oude tennisballen voor gehandicaptentennis

3 januari 2017

Onze vereniging verzamelt oude tennisballen voor het bedrijf Oudetennisballen.com. In de kantine zijn daarvoor enkele emmers geplaatst. Bij elke verkochte bal wordt een bedrag gereserveerd dat ten goede komt aan het indoor gehandicaptentennis.

Het bedrijf heeft ons gemeld dat in de maand november het eerste halhuurcontract is getekend bij B.L.T.C. Bastion Baselaar.

Deze handtekening bezegelt het voorgenomen doel, namelijk het financieren en faciliteren van indoor tennisbanen voor een reeks van tennistrainingen voor het gehandicaptentennis, winterseizoen 2016-2017.

Het bedrijf bedankt onze vereniging en de ruim 40 andere tennisclubs en tennisscholen in België en Nederland waar oude tennisballen worden ingezameld.
Het kunnen faciliteren van indoor tennisbanen ten behoeve van het gehandicaptentennis was zonder inzameling niet mogelijk geweest.

Het bedrijf hoopt in de toekomst op meer plekken in het land indoor tennisbanen te kunnen faciliteren en op nog meer tennisparken tennisballen te mogen inzamelen.