Groetincke Open t/m zondag 17 juni

12 juni 2018

Groetincke Open is weer in volle gang. Dat betekent dat we er alles aan doen om er een succes van te maken. Voor de totaal 270 spelers die zich ingeschreven hebben in de categorie 4  t/m 8 maar ook voor bezoekers. Dus kom naar het park en geniet! Kijk op toernooi.nl om te zien welke partijen er op de planning staan. Behalve mooie partijen staat er meer op het programma.

Zo kun je iedere dag wel wat lekkers uitzoeken op de vernieuwde menukaart.: een broodje bal van De Groene Weg Slagerij, verse pizza’s van Vezet of bijvoorbeeld gegrilde kip van de Duingroet.

Menukaart

Schrijf je tijdig in voor de ‘Kippendag’ door je naam in te vullen op het bestelformulier dat in de kantine hangt of stuur even een berichtje.

Kom naar de loterij en de spetterende feestavond
Ook dit jaar hebben we weer een grote verloting, met dank aan vele sponsors!  Koop tijdig je loten en maak kans op leuke prijzen! Loten zijn verkrijgbaar via de organisatie, prijs is 1 euro per lot.

  • 1e trekking op woensdagavond
  • 2e trekking op zaterdagavond

Als afsluiter van het toernooi op zaterdagavond 16 juni dé feestavond. Zet ‘m in je agenda, een beregezellige feest met muziek van VDPROSOUND!

Sponsors
Wij zijn blij met alle enthousiaste steun die we krijgen van onze sponsors. Zij maken het toernooi weer mede mogelijk en met opbrengst kunnen wij ons toernooi steeds verder ontwikkelen.  Naast de Bokkesprong, autobedrijf Mebo, Haker Natuursteen, Installatiebedrijf Louter is dit jaar ook de Pesiehal hoofdsponsor geworden.

Samen met vele vrijwilligers gaan we er nog een mooie week van maken. Op zondag 17 juni worden natuurlijk als afsluiting van het toernooi de finales gespeeld.

Veel plezier iedereen!

Namens de toernooicommissie,
Mariëlle Top, Mike Leeman, Ellen Engelbracht, Menno Spaander, Erik Kaandorp, Ciska Plomp en Judith Beemsterboer