Coronavirus: tennispark gesloten t/m 28 april, uitstel start competities tot begin mei

20 maart 2020

Tennispark gesloten

Beste leden van TV Groetincke,

Uiteraard volgen wij vanuit het bestuur alle ontwikkelingen op de voet. Er zijn al diverse  e-mails verstuurd door Guus. Wij hoeven niet te vertellen wat voor impact alle maatregelen nu al hebben en hebben even de toespraak van de koning afgewacht, voor verdere besluitvorming.

Het is nu zeker, dat de geplande opening van ons tennispark op 28 maart a.s. niet door kan gaan.  Er was al een gezellige middag met tennisclinics ingepland met onze tennisschool van Janneke Vis, helaas hebben wij dat ook moeten afzeggen. Zelfs de start van de KNLTB competitie is al uitgesteld heeft u kunnen lezen.

Het bestuur heeft unaniem de beslissing genomen het park niet open te stellen totdat  RIVM & KNLTB groen licht geven voor tennisparken zoals bij ons. Ook al zou je op minimaal 2 meter afstand kunnen tennissen, wij willen voor jullie eigen veiligheid geen enkel risico lopen dat er mensen elkaar zouden besmetten tijdens overleg aan het net, of later op het terras.
Wij vertrouwen graag op uw begrip hierin.

Zodra het park geopend kan worden dan wordt u daarover geïnformeerd. Blijf gezond en wij hopen iedereen toch snel te kunnen zien op de tennisbaan!

Hartelijke groet,
Het bestuur,

Kees, Paul, Patrick, Chris en Rob.

Zie ook website KNLTB

Uitstel start competities

De KNLTB heeft de start van de Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie voorlopig uitgesteld naar begin mei. Zie website KNLTB