Commissiefeest

8 december 2014

Commissiefeest

Zaterdag 8 november heeft het bestuur van T.V. Groetincke een commissiefeest georganiseerd als dank voor de vele inspanningen die de commissieleden hebben geleverd.Om 14,00 verzamelden rond de 50 commissieleden in de kantine voor een kop koffie of thee en heerlijk gebakje van Bakkerij Bakker.

Na de uitleg van het programma liep iedereen naar de zandafgraving waar we onder leiding van Jan van Assem zijn gaan discgolfen.We starten met een warming up en wat overgooien om gevoel te krijgen met de disc en begonnen om gevoel te krijgen met de disc en begonnen in groepjes van 3 of 4 holes te lopen. Naast het gooien waren de meeste de nodige tijd kwijt met disc zoeken, disc uit bomen halen, gevaar stichten voor andere wandelaars, en af en toe een succesvolle worp naar de verkeerde thuisbasis maar vooral met veel lachen. Na ongeveer 14 holes mochten de beste 3 vrouwen en 3 mannen de finale spelen. De finale bij de dames werd gewonnen door Leonie Brouwer en bij de mannen Richard Leeman die uit handen van Jan een prijs ontvangen.

Vervolgens gingen we terug naar de kantine voor de nodige napraat en een borrel. Met het bestuur achter de bar en in de keuken kwamen alle commissieleden aan de nodige drankjes en hapjes. Na de borrel verplaatsten we naar het restaurant De Duingroet waar Pieter een prima buffet had verzorgd. Dit was een leuke en gezellige afsluiting van een sportieve dag die de commissieleden verdiend hadden.

Commissieleden, nogmaals bedankt voor al jullie inspanningen in de afgelopen seizoenen.

Een impressie van deze dag is te vinden onder het kopje foto’s.