Kick Off – 27 maart 2016

9 maart 2016

Beste TV Groetincke leden,
Het tennisseizoen 2016 staat eindelijk te beginnen. Zondag 27 maart (1e paasdag) zullen we starten met een leuke opening van het seizoen 2016. Op deze dag gaan de deuren van het park open en kan echt iedereen meedoen met een clinic van Baars tennisschool. De clinic bestaat uit zowel cardio-tennis als een dubbeltraining gegeven.
Het programma van de jeugd is van 12.00 uur tot 13.30 en van de senioren van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze clinics kan je genoeg ballen slaan om weer goed voorbereid op het nieuwe seizoen te zijn. Daarbij is het natuurlijk erg gezellig en spreek je andere leden weer eens. Doe dus mee.
Registeren voor de clinic kan bij Joost Kraakman via de email (joostkraakman@quicknet.nl). Zo kunnen we het aantal deelnemers en trainers bepalen. Mail je naam en geef ook even aan of je senior- of jeugdlid bent.
Dit jaar willen we ook de mogelijkheid bieden aan niet-leden om aan deze seizoen opening en clinic mee te doen en daarmee kennis te maken met de tennissport en T.V. Groetincke. Daarom mag ieder lid een niet-lid meenemen naar de clinic. Als je hiervan gebruik wilt maken dan kan je de naam van je introducé bij je aanmelding aangeven. Als je meer dan 1 niet-lid wilt meenemen naar de intro dag neem dan contact op met Joost om te overleggen of dit past.
Deze clinic is gratis en voor iedereen van alle niveaus. Doe dus vooral mee.
Graag tot ziens op 1e paasdag.
Vriendelijke groet,
Het bestuur TV Groetincke